sâmbătă, 29 noiembrie 2014

“Dacă pierdem prezidenţialele, scapă cine poate”


Vitejia pisicutului n-a durat decat o zi, si anume pana in momentul in care, dorind sa-si acopere rahatul cu ajutorul altora,  l-a facut sa puta si mai tare. Un show al unui clown prost, fara idei : pierde alegerile intr-un mod jenant, pleaca sa se refaca moral alaturi de familie , se pierde pe traseu si ajunge sa se relaxeze cu amicul-sponsor-oligarh in cluburile de lux din Emirate, pe urma vine si arunca vina in carca celorlati ? Esti de o prostie demna de mila, amice.
Trec peste faptul ca alegerea tapilor ispasitori a fost alta imbecilitate sinistra,  atat ii duce capul pe Ponta si echipa de slujitori angajati, atata fac. Dar pentru numele lui Dumnezeu, si un avorton fara creier stie ca in PSD a te lua de Iliescu e sinonim cu sinuciderea, chiar atat de disperat esti, dottore ?
Sigur ca nea Nelu nu ne place, sigur ca il  detestam sincer si asta nu se va schimba in veci , dar PSD nu va scapa de el pana nu iese din politica asa cum a promis , cu picioarele inainte . Intrebarea pentru sponsorul-oligarh Ghita e alta : cand ai intrat in PSD, nu acelasi Iliescu statea in capul mesei, mascariciule care esti mascarici ?
Dar, asa cum doar Ponta anuntase inca din februarie, a sosit vremea lui “scapa cine poate” si acum tot pesedistul e pe cont propriu . In perioada urmatoare, multi vor invata pe dinafara calea catre DNA, unii chemati sau adusi, altii din proprie initiativa. Ar fi multe de spus dar are si scarba o limita atunci cand insusi Mazare zice ca refuza sa discute despre tiganeala din PSD.
Dar o ultima intrebare tot am : pisicutul auto-intitulat dottore nu intelege ca in doar 4 ani a reusit sa devina mai detestat decat Basescu dupa 10 si Iliescu dupa 25 ?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu